Campingpladser Italien

Mange familier valfarter hvert år til Italien, for at campere ved enten Gardasøen, Toscana og Lidoen. Disse tre steder er nogle af de mest besøgte campingarealer hvert år, og det forstår man da også udmærket når man kigger nærmere på dem.

Gardasøen:
Campingpladser ved Gardasøen ligger både ned til søen og tilbagetrukket i bjergene, og regnes af denne grund for at være et af de smukkeste steder i verden at holde campingferie. Det er meget forskelligt hvor tætpakkede campingpladserne er i høj og lavsæsonen, og fordi stedet er så populært som det er, så anbefales det ofte at man bestiller reservere plads i rigtig god tid.
Med den fantastiske sø, som hele tiden står til rådighed for benyttelse, vil du hvad enten du er barn eller voksen kunne nyde en tur til dette fantastiske sted.
Desuden ligger søen tæt på de to større byer Brescia og Verona, som begge har mere end 200.000 indbyggere samt forholdsvis tæt på både Venedig og Milano, hvoraf sidstnævnte med sine forstader har et indbyggertal på hele 7,5 milioner, hvilket gør byen til den største i Italien.

Toscana:
Toscana regionen er et af de steder i Italien, hvor du får mest samlet på et sted. Her kan du det hele. Du har den smukkeste natur, du er tæt på de store byer, de flotte strande, de fantastiske campingpladser og alt den gode mad. Specielt i netop Toscana finder du en helt fantastisk natur, hvor du bl.a. kan se