Campingpladser i Danmark

Danmark er et fantastisk land at campere i. Når den danske sommer er god, så har de mere eksotisk lande, som Italien og Frankring meget svært ved at hamle op med lille Danmark. Det unikke ved Danmark og  de danske campingpladser kan koges ned til disse 3 ting:

  1. Altid tæt på hav, fjord eller sø.
  2. Undervurderet natur og skove
  3. Kort distance til og fra campingpladsen og omkringliggende attraktioner

Disse 3 ting er lige præcis hvad der kendetegner de danske campingpladser. Specielt naturen er en helt fantastisk oplevelse i Danmark, og det er noget som mange kommer langvejs fra for at opleve. Alligevel er den undervurderet, for den danske natur er helt unik. Du vil med nærmest garanti være placeret tæt på en skov, hvis ikke endda inde i skoven, og dette er også en af tingene der gør de danske campingpladser helt unikke.

De danske have:
Danmark har et unikt hav ved Vesterhavet. Den lange strand er kendt i flere steder i Europa, og de mange gode badesteder er noget specielt vores tyske naboer benytter sig meget af. Det forstår man da også godt, for der er noget helt specielt ved at køre ned på stranden i sin bil, og bare se andre der gør det samme så langt øjet rækker. Det er en unik ting ved Danmark, og altså ikke noget man oplever mange andre steder i verden. Så hvis du kunne tænke dig en oplevelse ved siden af din campingplads, så prøv en ferie ved et af de danske have.

Attraktioner:
I danmark har vi mange små finurlige seværdigheder, som er meget unikt ved Danmark.  Vi har selvfølgeligt de store attraktioner, som f.eks. vores mange forlystelsesparker, men vi har også mere unikke ting, som f.eks. vores mange slotte og borge, de mange museer der viser vores danske historie, og vores helt fantastiske natur.

Som du kan høre er der et hav af grunde til at holde din campingferie i Danmark. Det er bare med at finde det sted, hvor dig og din familie føler i kunne få den bedste ferie, men Danmark skal nok give dig rigeligt at se på, uanset hvor du/i vælger at holde campingferien.