Campingferie Midtjylland

De fleste ville nok ikke lige umiddelbart tænke på Midtjylland som det første sted, når det kommer til steder med gang i. Dette er dog en af de landsdele, som har de allerflotteste campingpladser rundt omkring i landet. Du kan blandt andet finde campingpladser der ligger i nogle af de flotteste naturområder i hele Danmark. Ud over dette er der en masse store byer, herunder Jyllands hovedstad Århus. Herunder kommer der nogle af de turistattraktioner som er værd at tage et kigge på hvis du beslutter dig for at tage på campingferie i Midtjylland.

Århus:
Ud over det fantastiske byliv, er der også en række attraktioner som du måske er mere interesseret i, når du nu trods alt er afsted på en afslapningstur. I Århus by kan du bl.a. finde attraktioner som:

ARoS:
Det verdenskendte museum, som i dag er oppe på en samling af værker på næsten 10.000, er helt sikkert et kig værd, hvad enten du går op i kunst eller ej. Selv børn vil finde stedet interessant, og specielt SKY ROOM er populært blandt alle aldre. Her kan du komme op i 50 meters højde og få en panoramaudsigt over resten af Århus gennem det fantastiske glas. Ud over dette kan du også finde De 9 Rum og meget mere. Et sted hvor alle kan få en del timer til at gå.

Den Gamle By:
En anden meget kendt turistattraktion i Århus er Den Gamle By. Kom ind og oplev verdens ældste frilandsmuseum, som indeholder over 75 gamle bygninger fra mellem 1500-1800 tallet. I disse bygninger kan du se hvordan det var i gamle dage, og bl.a. se nogle af de gamle ikoniske objekter som ikke længere er i brug i det danske samfund. Et sted hvor ung som gammel kan få en hyggelig dag.


Randers regnskov:
Det er ikke kun i Århus der er turistattraktioner. Randers regnskov er en oplevelse for alle. Kom ind og se en masse dyr i deres naturlige omgivelser i denne tropiske zoologiske have. Her kan du få mange timer til at gå hvad enten du er ung eller gammel. Specielt for mange børnefamilier er dette det perfekte sted at tilbringe en hel eller en halv dag.

Djurs Sommerland:
Her kan man let få en hel del at gå. Oplev en af landets absolut bedste forlystelsesparker/sommerland, som bl.a. i 2014 blev kåret til Nordens bedste sommerland.
Her kan du bl.a. prøve verdens 5. bedste forlystelse Piraten, samt Europas eneste double launch coaster Juvelen.
Piraten - Verdens femte bedste rutschebane

Som du kan hører er der massere af muligheder for at opleve en masse ting i Midtjylland, og da der er under tre timer fra øst til vest, er det bare med at finde lige den campingplads du bedst kan lide, for det hele er jo derfor inden for køreafstand. God campingferie til dig!