Campingpladser Nordjylland

Der er massere af grunde til at afholde din campingferie i Nordjylland. Generelt er campingpladserne meget ens i Danmark, men forskellen på de froskellige steder, er som regel omgivelserne. Hvilke attraktioner er der, og hvad kan familien få tiden til at gå med. Her kommer derfor en oversigt over nogle af de mange ting du kan lave i Nordjylland.
I Nordjylland findes der et hav af campingpladser, og du kan finde en stort set overalt i landsdelen. Med Aalborg placeret centralt i landsdelen, er der aldrig langt til en storby, men hvis du vil ud og se nogle attraktioner, og ikke kunne shoppe hele ferien igennem, kommer der her som sagt nogle ting, som du ellers kunne give dig til at opleve hvis du tog til Nordjylland.

 

Fårup Sommerland:

Forup er nærmest et must hvis man vælger at afholde sin campingferie i Nordjylland. Her kan man være sikker på at få sig en hyggelig oplevelse med sine nærmeste, i den prisvindene fem stjernede forlystelses park, der flere gange er blevet kåret til Danmarks bedste. Her er nogle er Europas bedste forlystelse, bl.a. orkanen som er blevet kåret til Europas 2. bedste. Dette ville helt sikkert være værd at bruge en dag på, og du har samtidigt mulighed for at få dig en god omgang mad på en af de op til flere spisesteder.

 

Nordsøen Oceanarium:

Hvis du er på ferie i Nordjylland, har du også mulighed for at besøge Nordeuropas største akvarium. I Nordsøen Oceanarium har du mulighed for at opleve nogle af de største og flotteste dyr fra Nordsøen, bl.a. den sjældne og berømte klumpfisk, som befinder i det førnævnte akvarie, som med sine 4,5 millioner liter vand, er det ubestridt største i Nordeuropa. Derudover er der en masse andre dyr i oceanariummet, bandt andet sæler og kæmpe stimer af fisk, der svømmer rundt i det store akvarie. En kæmpe oplevelse, for både børn og unge, som helt sikkert er et besøg værd.

Dette er blot nogle af de mange fantastiske ting der er i Nordjylland. Så kig blot en masse campingpladser igennem med det samme, så du er din familie kan komme til at nyde denne fantastiske landsdel.