Campingtilbehør

Køb alt det rigtige campingtilbehør!

Hvis du som mange andre danskere gerne vil på campingferie når vejret egner sig godt til det, så kommer her en masse forslag til, hvad der kunne være ideelt at medbringe af tilbehør. Det er nemlig en afgørende for, om din campingtur bliver en succes, at i har de ting der skal til, for at i kan nyde turen fuldt ud.

Denne artikel bliver delt op i to. En guide til at alt det praktiske udstyr, som bare skal være i orden,  samt en anden del omkring alt det, som er en god idé at have med, for at gøre ferien ekstra god. Først altså lidt om alle de ting, som helst skal med, for at turen fungere optimalt.

 

Telt:

Har du mulighed  for at koble et campingtelt til din campingvogn, og hvis det er tilladt på campingpladsen, så er det en af de allerbedste ting at have med på ferien. Her får du plads til at lave et lille “hjem”, mens du er afsted på din ferie. På den måde kan du også få plads til nogle af de ekstra fede ting (se længere nede i artiklen), som du måske ellers ikke ville have plads til i campingvognen. Her skal du sørge for at finde dig et telt, som holder til regn og slud, da man uanset hvor man befinder sig i Europa, altid kan komme ud for dårligt vejr.

Sikkerhed:
Her er der selvfølgelig tale om sikkerhed i form af forsikringer, pas (specielt hvis det er uden for landets grænser), dankort, kørekort og kontanter. Specielt kontanter er en god idé at have styr på, i  tilfælde af at din campingtur går til udlandet. Når du skal have så mange ting med, som har så stor værdi, bringer det os frem til det udstyr som er smart at have med. En SafetyBox. Digital værdiboks
Safety-bokse fås til nogle utroligt favorable priser, og er altså hele sikkerheden værd. Man bor højst sandsynligt et sted med mange mennesker, der alle er samlet på forholdsvis lidt plads. Du kender muligvis ikke dine naboer, og skulle der mod alt forventning være nogle som er så frække at kunne finde på dette, gør de det nok, da det er nemt at holde øje med om folk er hjemme eller ej, og det kræver desværre ikke så meget at snige sig u-opdaget ind, på trods af de nok mange mennesker. Her er det rart at vide, at tyven i hvert fald ikke for de vigtige ting med sig.

Udstyr:
Ellers er det generelt bare vigtigt, at du får de ting med, som du ved du har brug for. Ting som forlængerledninger, køkkengrej i form af pander og gryder hvis der er mulighed for dette i campingvognen, tallerkener (eventuelt engangstallerkener), kopper og glas, bestik osv. Herudover bør man også have styr på at få købt ting som f.eks. shampoo inden man tager afsted. Håndklæder, dyner, puder, og alt det andet som i ved skal bruges.

Dernæst kommer vi til alle de ting, som lige kan gøre din ferie ekstra perfekt. Camping handler selvfølgeligt om at nyde freden og naturen, men med den tid vi lever i, er der bare en masse ting som man nærmest skal have med på en campingferie. Har du forteltet med, er mulighederne jo nærmest uendelige. En af de ting som mange mænd specielt elsker at have med, er selvfølgelig grillen. Har man plads til at få de med, har man altså pludseligt mulighed for at lave en masse mad selv, som man ellers ikke ville have kunnet, hvis man skulle nøjes med udstyret i campingvognen
.

Ellers er tilbehør som et sammenklappeligt spisebord et stort hit. Den fylder mindre, da den kan klappes sammen, og udvalget af disse er vokset meget de senere år, på grund af den store efterspørgsel efter netop dette produkt. Har man den med sig på sin ferie, kan familien samles morgen, middag og aften, og nyde et godt og dejligt måltid.

Derudover er det en god idé at købe sig nogle ting man kan fordybe sig i under ferien. Ting som bøger, puslespil, kryds & tværser osv., er en fantastisk ting at have med, hvis man rigtigt vil slappe af.
Så se bare at gå på jagt efter det campingtilbehør du skal bruge for at få en helt fantastisk campingtur, så du kan blive helt klar til i skal af sted. God tur!